EEN VEILIGE EN GECERTIFICEERDE ONDERSTEUNING VOOR ZWARE MACHINES, METALEN CONSTRUCTIES, GEAUTOMATISEERDE MAGAZIJNEN EN BRUGKRANEN.

Ook in het geval van industriële bestratingen of bestaande funderingen kan de toelaatbare belasting op een praktische, snelle en eenvoudige wijze worden verhoogd. Niet alleen met behulp van hydraulisch gedrukte micropalen, maar ook met expansieharsen. Laatstgenoemde techniek leent zich in het bijzonder voor de bouw van inpandige metalen verdiepingen, de installatie van zware machines en precisieapparatuur, geautomatiseerde magazijnen, brugkranen en halve tussenverdiepingen.
In al deze situaties is het meestal noodzakelijk een fundering aan te leggen met poeren met de juiste afmetingen. Daarvoor moet de bestaande vloer worden gesloopt, de grond worden afgevoerd en beton worden gewapend en gestort. Dit zijn invasieve en dure oplossingen die niet praktisch zijn wanneer bestaande steunvlakken moeten worden aangepast.
Door eenvoudigweg hydraulisch gedrukte micropalen te installeren, is Novatek in staat het draagvermogen van een normale industrievloer te verhogen en geschikt te maken voor de vereiste belastingen. Dat gebeurt door het inbrengen van een reeks stalen MP/60-micropalen waarvan de positie en de draagkracht voor elke specifieke situatie worden bestudeerd.
De veiligheid en het succes van deze oplossing is altijd gegarandeerd omdat het effectieve draagvermogen van elke micropaal afzonderlijk wordt getest en gecertificeerd.

De oplossing bij uitstek is Novatek die met haar methodes op basis van zeer innovatieve civieltechnische en industriële technieken voor bodem- en funderingsherstel elk jaar duizenden snelle en weinig invasieve ingrepen met tien jaar garantie verricht. De methodes van Novatek zijn ontworpen door vakkundige ingenieurs en worden toegepast door gespecialiseerd personeel met jarenlange ervaring.

Novatek lost uw problemen met de verzakking van muren en de daaropvolgende scheurvorming definitief op! Gegarandeerd!

Onze technieken