NOVATEK SRL - VERSTEVIGEN VAN FUNDERINGEN

Novatek s.r.l. is in 1996 ontstaan vanuit de ervaring van haar oprichter, de huidige bestuurder van het bedrijf, die de eerste Italiaanse technicus is geweest, al in het begin van de jaren 90, om speciale apparatuur en technieken te implementeren voor het gebruik van expansieharsen voor het verstevigen van funderingen en funderingsbodems.

In de jaren die daarop volgden heeft hij op een beslissende wijze bijgedragen aan de verbetering van de methodes van versteviging van funderingen, alsook aan de ontwikkeling van nieuwe harsen met chemisch-fysieke eigenschappen geschikt voor elke behoefte.
Onder die nieuwe ontwikkeld technologieën valt op de micropaal met instelbare voorspanning (LIFT PILE) die het mogelijk maakt om scheve of verzakte gebouwen te liften (optillen) en te verstevigen.

Novatek voert ieder jaar werkzaamheden uit van versteviging van gebouwen en van bestratingen, van particulieren en bedrijfspanden, alsook van gebouwen van historische en artistieke waarde.
Novatek voert ieder jaar werkzaamheden uit van versteviging van gebouwen en van bestratingen, van particulieren en bedrijfspanden, alsook van gebouwen van historische en artistieke waarde.
Sommige technologieën voorgesteld door Novatek die gebruikt worden door technici uit de sector zijn:
- Enkel injectie of in meerdere diepteniveaus van expansieharsen;
- Stalen micropaal op druk MP/60;
- Micropaal met instelbare voorspanning;;
- Zelfborende stalen micropaal AP;
- Gewapend hars-palen..


NOVATEK BESTAAT UIT EEN TEAM PROFESSIONALS DIE TOT UW DIENST STAAN

Het bedrijf is onderverdeeld in drie gebieden:

- De technische afdeling, bestaande uit een technische staf, geologen, architecten, bouwkundigen en bouwvakkers. De technische staf heeft als taak om de inspectie van het terrein te verrichten, een overzicht van de werkzaamheden te maken, het dimensioneren en kwantificering van geschikte technieken voor het oplossen van het probleem, en tenslotte de bouwvakkers die het werk verrichten op de bouwplaats.
- De administratieve afdeling, bestaande uit een gespecialiseerde staf voor het beheren van het bedrijf;
- De commerci&#le afdeling voor het onderhouden van de contacten met onze klanten. We beschikken over een uitstekende klantenservice voor het begeleiden van onze klanten, het verstrekken van de nodige documentatie en het beantwoorden van al uw vragen.

ONZE VOORNAAMSTE LEVERANCIERS

Novatek maakt gebruik van gecertificeerde apparatuur en hoogwaardige materialen en werkt samen met Europese fabrikanten met een bewezen betrouwbaarheid.
BASF®                             Speciaal cement
MARCEGAGLIA®           Staal voor micropalen
HILTI®                              Boormachines en diverse apparatuur

 

 

 

Novatek s.r.l
Via dell'Artigianato, 11
37021 BOSCO CHIESANUOVA - VERONA (ITALIA)

Vertegenwoordiger voor Nederland en België
Tel. 0031 (6) 29069198
BTW IT02714870231
info@novatek.nl