Contact

Novatek is beschikbaar om informatie te verstrekken, inspecties en voorbesprekingen te houden ten behoeve van het maken van een offerte.

 

Neem rechtstreeks contact met onze Nederland vertegenwoordiger op, m. +31 6 29069198
of vul onderstaande gegevens in om u aan te melden, uw woord z.s.m. door onze vertegenwoordiger gecontacteerd.

 

In het geval van scheuren in de muren, het verzakking van vloeren of bestrating, structurele bewegingen en in het algemeen voor de versteviging van funderingen en grondplatten van gewapend beton, kunt u contact opnemen met Novatek op het nummer +31(6)29069198 of vul het verzoek aan de kant. U wordt door onze technisch adviseur gecontacteerd voor het maken van een inspectie zonder enige verplichting voor de klant.
Vervolgens onze inspectie zal de technisch adviseur een offerte maken voor de definitieve oplossing. De procedure is zonder enige verplichting voor de klant.
De datum van de uitvoering van de werkzaamheden wordt gepland in overleg met de klant, onder de begeleiding van onze technisch adviseur, en zijn ze uitgevoerd door hooggekwalificeerd personeel dat werkzaam is voor de komende jaren binnen het bedrijf. Met ingang van de datum van oplevering van het werk geeft Novatek 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Als er opnieuw verzakingen optreden in het behandelde gebied, zal Novatek een nieuwe ingreep uitvoeren op eigen kosten, zonder provisie of eigen risico van de klant.

 


 

Novatek S.r.l.
Via dell'Artigianato, 11 - Corbiolo
37021 BOSCO CHIESANUOVA - VERONA - ITALIË

Alessandro Casotto
Vertegenwoordiger voor Nederland en België
BTW IT02714870231
Tel. +31 (0) 629069198
info@novatek.nl